Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Kiderült, ki a legszebb nő a királyi családból

Kiderült, ki a legszebb nő a királyi családból

Tudományos kutatás is igazolja, hogy neki vannak a legharmonikusabb vonásai.
Kiderült, ki a legszebb nő a királyi családból

Nem titkolózunk tovább: Diana hercegnő a nyertes, és Meghan hajszálnyival megelőzi Katalint. Biztosan hallottál már az aranymetszésről: ez a természetben és a művészetben is gyakran megjelenő arányosság, amely természetes egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között. Ez az emberi szem számára is a legkellemesebb látvány.

A royalok arcának arányait egy számítógépes programmal elemezte dr. Julian De Silva plasztikai sebész. A szakember és csapata lemodellezték az ideális arcformát a szemek, az ajak, az orr, az orcák és az állvonal mérete és elhelyezkedése alapján, és megkeresték, a király család nőtagjai közül melyikük arca áll ehhez legközelebb.

És az eredmények alapján Vilmos és Harry tragikusan korán elhunyt édesanyja, Diana hercegnő vonásai közelítik leginkább a tökéletes arányokat89,5%-ot ért el a skálán a lehetséges 100-ból.

Ha a világ összes királyi hölgyét nézzük, őt követi Rania jordán királyné 88,9%-kal, majd Grace Kelly 88,8%-kal.

Az angol királyi családból Meghan hercegné követi Lady Dianát, ő 87,4%-ot ért el. Katalin egészen kicsit maradt le tőle: az ő eredménye 86,82%.

Diana nagyon magas pontszámot kapott az arc- és orrformája, a szemöldöktájéka és a szemöldöke alapján. A legalacsonyabb pontszámot az álla és az ajka kapta – nyilatkozta a szakértő. – Meghan arcának szép szimmetriáját az orra és az állvonala teszi igazán gyönyörűvé, Katalin szépségét pedig a szeme illetve az orrának és az ajkának arányai emelik ki leginkább.”

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok