Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Hoppá: vegyes fogadtatást kapott Selena Gomez sminkkollekciója

Hoppá: vegyes fogadtatást kapott Selena Gomez sminkkollekciója

Az énekesnő is piacra dobta saját sminkcuccait, de nem mindenki imádja.
Hoppá: vegyes fogadtatást kapott Selena Gomez sminkkollekciója

Ami évekkel ezelőtt a parfüm volt a celebeknek, az most a sminkkollekció. Most már egyre nehezebb olyan hírességet mondani, akinek NINCS sajátmárkás sminkcucca vagy legalább valami minimális kozmetikai terméke. Legutóbb Selena Gomez dobta piacra Rare Beauty néven sminkjeit, amit most három beauty blogger ki is próbált, hogy véleményezhessék. A fogadtatás pedig tényleg nagyon vegyes volt.

Jackie Aina

Kifejezetten hosszú videót posztolt a témában Jackie Aina, aki kifejtette, hogy a folyékony pirosítóért egyszerűen odáig van, mert szépek a színek, gyönyörűen fel lehet tenni és tartós is. Azonban egyáltalán nem szerette sem a korrektort, sem a szemöldökceruzát, már csak azért sem, mert egyikből sem sikerült megfelelő árnyalatot találnia. A végeredményt viszont összességében szerette, az alapozót is az arcbőrén, bár túl olajosnak találta. Persze nyilván sokan meg ennek örülnének, mert kifejezetten kevés olyan alapozó van a piacon, ami nem szárít.

PatrickStarrr

Kicsit néha túlságosan is a saját márkája felé húzott az egyik leghíresebb beauty blogger, de hülyeség lenne bárkit is hibáztatni azért, mert inkább magát reklámozza egy másik termék helyett. De persze ettől még kapott dicséretet is Selena termékpalettája. Például a primer, az alapozót viszont ő sem szerette az olajos formula miatt, mert jobban preferálja a vastagabb végeredményt. (Ezek szerint nekik nem száraz a bőrük.) Hasonlóan Jackie-hez, ő is a pirosítókat dicsérte, a szemtus viszont nem nyerte el a tetszését, mert szerinte végeredményben inkább szürke, mint fekete.

Nyma Tang

A harmadik vlogger Nyma Tang volt, aki tesztelte Selena termékeit, és mivel neki kifejezetten sötét bőre van, nehezebben barátozott meg a termékek egy részével, mert szerinte nem volt elég meleg és sötét árnyalatú egyik sem. Az alapozó állaga és olajossága neki sem tetszett. (Tényleg mindenkinek ennyire olajos a bőre???) Amivel viszont kicsit elégedett volt, azok az ajakápolók és rúzsok, azonban azoknak is inkább csak az állagával, mert a színeket inkább összekeverte.

Mi pedig összességében azt mondjuk ezek alapján, hogy ha valakinek száraz az arcbőre, az kutassa fel Selena alapozóját, mert ezek szerint végre van egy olyan alapozó, amitől nem reped szanaszét az arcunk!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok