Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Idén menőbb lesz a halloween-sminked mint valaha!

Idén menőbb lesz a halloween-sminked mint valaha!

Simán elkészíted ezt a 3D pókdémon sminket, de tényleg – GIF tutorial!!!
Idén menőbb lesz a halloween-sminked mint valaha!

Egy szuper halloween-jelmez miatt nem kell feltétlenül hatalmas költségekbe verni magad és kosztümöket, kiegészítőket rendelni, ugyanis minden amire, szükséged van, ott lapul a neszesszeredben! A Cosmo.hu beauty bloggere, Esztergályos Viki látványos, ugyanakkor könnyen elkészíthető 3D hatású sminket mutat, amivel te lehetsz az este sztárja!

Készítsd el az alapozást, és az egyik szemed fesd ki tetszőleges módon. Érdemes minél jobban különböznie a két szemnek, ezért én egy cicás tusvonalat készítettem a jobb szememre. (A tökéletes tusvonal elkészítéséhez itt találsz tippeket.)

1. Aztán jöhet az izgi rész! Készíts egy finom barnás satírozást a másik szemed mélyítővonalába is.

2. Majd használj fekete, krémes szemceruzát alapként a teljes mozgó szemhéjadra, amire aztán, hogy minél tartósabb legyen, vigyél fel éjfekete, matt szemhéjpúdert.

3. A pók testének kialakításához a füstös hatás érdekében dolgozd össze az alapként feltett barna satírral a mélyítővonalban. Tipp: ha halványodna a fekete szín a szemhéjadon a satírozás miatt, utólag pótold, hogy szép fekete maradjon.

4. A pók lábait fekete filces szemhéjtussal tudod egyszerűen megfesteni. Húzd keresztül a szemöldöködön is, ettől még inkább azt a hatást fogja kelteni, mintha valóban ott kapaszkodna egy hatalmas lény.

Miután készen vagy a lábak felfestésével, satírozz alul is, és menj át újra a felső részen is.

5. Fesd meg az árnyékokat: ez a legfontosabb lépés az optikai illúzió elérése érdekében. Szürkésbarna szemhéjpúder és egy precízebb, vékony ecset segítségével fesd meg a lábak alá. Ha nem vagy elégedett elsőre, vattapálcikával törölj és korrigálj.

6. Hogy a pók még élethűebbnek tűnjön, egy kis fényt is kell csempészni a lábaira: fehér szemhéjtussal tegyél pár helyre kisebb-nagyobb „fényfoltot”.

7. Végül szempillaspirálozz, dobj fel egy dögös rúzst, és el is készültél a szuper pókdémon sminkkeddel! Ha műszempillával fokoznád a rémisztően dögös összhatást, itt találsz tanácsokat a felragasztáshoz!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok