Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Készíts magadnak szupermenő Halloween-körmöt!

Készíts magadnak szupermenő Halloween-körmöt!

Rémületesen jó inspirációkat mutatunk a Halloween-manidhoz!
Készíts magadnak szupermenő Halloween-körmöt!

Körömmatricák, festékek, lakkok, némi (jó sok) kézügyesség, esetleg egy ügyes kezű barátnő vagy egy tehetséges manikűrös, és a körmöd lesz a halloween-szetted legmenőbb kiegészítője! Inspirálódj az Insta legcoolabb fotóiból!

Ez AZ!!!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nail Designs By Heather (@naildesignsbyheather) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2020, időpont: 7:57 (PDT időzóna szerint)

Egészen elképesztő, félelmetes és szupermenő egyben a Stephen King horrorsztorijából készült film ihlette mani. A lány azt írja, nem gyakorolta előre, elsőre így sikerült – hát, tehetséges, az nem vitás!

Denevérmánia

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nails by Stephanie Skinner (@nailsbystephskinner) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2019, időpont: 1:40 (PDT időzóna szerint)

Egyszerre cuki és menő – nagyon jól eltalálta a külöféle denevérminták arányát a körömművész. Az ombre fekete alap mindent visz!

Szörnyen látványos

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TMR Beauty | Nail Artist (@estheticsbytmr) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2020, időpont: 2:37 (PDT időzóna szerint)

Nagyobb felületen nagyobbat lehet alkotni! A matt fekete és a csillogó arany kontrasztja is elég ütős, de az aranyfényű töklámpás meg az irizáló hátterű pókháló nagyon el lett találva! A forma és a hosszúság merész, de trendi!

Itt vér fog folyni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beautiful nails in Lichfield (@beautifulnailsinlichfield) által megosztott bejegyzés, Okt 25., 2019, időpont: 12:01 (PDT időzóna szerint)

Nem is tudjuk eldönteni, hogy a pókos vagy a vércseppes köröm tetszik jobban. De, mégis: a pókos! A teste két strassz – szuper választás, és a csapott végű forma is jól passzol hozzá.

Mindent bele!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kenny Dao (@kennydao_nails) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2020, időpont: 2:15 (PDT időzóna szerint)

Vörös, fekete és arany – minden mennyiségben! Nincs két egyforma köröm – de ezen az estén miért ne eshetnél egy kicsit túlzásba? Szexi bosziknak ajánljuk!

Ez őrület!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VaSeanBrielle Hair & Nails (@vsbnailboutique) által megosztott bejegyzés, Okt 14., 2020, időpont: 3:54 (PDT időzóna szerint)

Jó, azért ez nem az “otthon összedobjuk a csajokkal”-kategória, de annyira fantasztikus, hogy nem maradhatott ki a válogatásból. Egy sötétlila vagy egy arany rucihoz mennyire jól nézne már ki!

Húúúú, de cuki!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lucy woodward (@gelsbylucy_) által megosztott bejegyzés, Okt 15., 2020, időpont: 11:52 (PDT időzóna szerint)

Ez viszont egy viszonylag könnyen megugorható verzió, aki egy picit gyakorlottabb a lakkokkal, simán bevállalhatja!

Tök jó!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Virág Halász -Crystal Nails (@viraghalasz_naildesigner) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2020, időpont: 10:10 (PDT időzóna szerint)

Fekete macska, pók, töklámpás – aranyos, de nem elcukiskodott verzióban. Pont tökéletes, ha egy egyszerű fekete szettben mennél bulizni, de azért jó lenne hozzá valami kis extra!

Igazán szellemes!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carmen Davis 🏳️‍🌈 (@purple_on_my_fingers) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2020, időpont: 4:26 (PDT időzóna szerint)

Hát ez mennyire édes! És nem is tűnik nagyon bonyolultnak. Éppen az a kategória, amit az ügyes barátnőd meg tud festeni neked. (Vagy a körmösöd, ha biztosra mennél…)

Egyszerűen tökéletes!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danielle (@hairandnails_bydanielle) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2020, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

Na ez viszont ténleg az egyszerű, de nagyszerű tipikus esete, amit te magadnak is el tudsz akár készíteni. Narancs és fekete lakk, vékony díszítőecset és fedőlakk kell hozzá mindössze. (Pszt, a fekete lakk helyett simán használhatsz alkoholos tűfilcet is!)

Vérfagyasztó!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nail Designs By Heather (@naildesignsbyheather) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2020, időpont: 1:50 (PDT időzóna szerint)

És még egy ultraszupermenőség a végére: várd ki a videóban, amíg megfordítja a kezét! Nem hisszük el, mennyire állat!

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok