Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Ezért kell neked egy szuper alapozóecset

Ezért kell neked egy szuper alapozóecset

Ha igazán egységes bőrre vágysz, ne az ujjaddal vidd fel az alapozót!
Ezért kell neked egy szuper alapozóecset

Lehet, hogy kézzel vagy szivaccsal gyorsabbnak tűnik, de ha egy kicsit gyakorolsz, akkor nem leszel lassabb ecsettel sem – és a végeredmény gyönyörű lesz! Egy csomó okot tudunk, amiért használj ecsetet alapozáshoz!

1. Egyenletesebben eldolgozhatod vele a formulát!

Addig simítgatod, amíg olyan nem lesz, amilyennek szeretnéd – az ecset puha szálai szépen beledolgozzák a bőrödbe az alapozót. A szivaccsal könnyebben fordul elő, hogy foltos lesz a végeredmény.

2. Természetes hatást ad

Ha belülről kifelé egyirányú mozdulatokkal dolgozol, a fedés középen erősebb, a széleken enyhébb lesz – pont amire szükséged van! Hiszen általában az arc közepén van szükség több korrekcióra.

3. Kevesebbet pazarolsz

Az ecset szálai közé kevesebb tapad meg az alapozóból, mint a szivacsban, ezért gazdaságosabb is, ha erre szavazol.

4. Könnyebb a rétegezés

Ha erősebb fedésre van szükség, akkor ecsettel sokkal kevésbé kened el az alapozó alá felvitt korrektorréteget, mint az ujjaddal vagy szivaccsal.

5. Jó érzés használni

Egy jó minőségű, puha sörtéjű, kézre álló ecsettel sokkal fancybb élmény a sminkelés, mint az ujjaddal vagy szivaccsal. Igazi PRO-nak érzed magad tőle akkor is, ha kezdő sminkelő vagy. És az ecseteiddel kiélheted a kerativitásodat is, hiszen rengetegféleképp használhatod őket – ebben a cikkben találsz hozzá ötleteket!

6. Jobb alapot ad

Ha figyelsz arra, hogy egy irányú mozdulatokkal dolgozz, nagyon szép, egyenletes alapot képezel, amin nem lesz foltos a pirosító, a púder vagy a highligter. Viszont ha körkörös ecsetmozdulatokkal dolgozol, akkor sokkal jobban kell figyelned arra, hogy egyenletes legyen a végeredmény.

7. Tartós

Egy jó minőségű ecset, ha rendszeresen és óvatosan tisztítod (ebben a cikkben hasznos tippeket találsz hozzá), akkor nagyon sokáig lesz hű társad a sminkkalandjaidban!

Rengetegféle verzió létezik csak az alapozóecsetek között is. Katt a galériára, segítünk eldönteni, melyik miért jó!

Ezért kell neked egy szuper alapozóecset

Ezért kell neked egy szuper alapozóecset

Fotó megosztása:
Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok