Bezárás
CosmoBeauty / Smink / 10 dúsító szempillaspirál 3000 Ft alatt

10 dúsító szempillaspirál 3000 Ft alatt

A pilláid most főszerepet kapnak, hangsúlyozd őket – ragyogjon a szemed a maszk fölött!
10 dúsító szempillaspirál 3000 Ft alatt

Egy dúsító szempillaspirál akár az egész szemsminket kiválthatja egy sietős reggelen, de a látványos make-upodra is felteszi a koronát. A védőmaszk fölött különösen hatásos lehet, ha dús, hosszú és ívelt pillák árnyékolják a szemedet – ha akarod, titokzatos, ha akarod, kihívó lehet a hatás. (Ha a természetes verzió jön be igazán, akkor érdemes ezt a cikket elolvasnod. A maszkodhoz passzoló sminkekről pedig itt nézegethetsz fotókat inspirációnak.Így fesd velük a pilláidat, hogy TÉNYLEG ultrahosszúak és gigadúsak legyenek!

  • Ha két rétegben spirálozol, a kettő között ne várd meg a tökéletes száradást. Az épp csak megszilárdult, de kissé még nedves rétegre tudod legjobban felvinni a következőt. (Ebben a cikkben egyébként szuperhasznos tippeket találsz, ha tartós sminket szeretnél a maszkod alá!)
  • Precízen illeszd a szálak tövéhez a kefét, és innen indítsd a mozdulatot. Ha csak a szálak végére kerül a festék, nem lesz meg az ívelt hatás!
  • Miközben színezel, igazgasd is a helyükre a szálakat, hogy legyezőszerűen álljanak – nagyobbnak és nyitottabbnak látszik a szemed, ha nem egyenesen előre áll minden szál, hanem a széleknél oldalra is ívelnek kicsit.
  • Ha csomósak lettek valahol a szálak, azonnal korrigálj! Az összetapadt szálak egyáltalán nem hatnak dúsnak, hanem tönkreteszik az összhatást.
  • A rápislogós technika kevés spirálnál működik, de lehet, hogy a tiednél pont igen. Próbálkozz meg azért a cikkcakk-mozdulattal is: a legtöbb spirál ezzel vihető fel legjobban a szálakra.

Megvan a hogyan, jöhet a MIVEL! Szuper dúsító és hosszabbító szempillaspirálokat mutatunk, amikért nem is kell nagyon mélyen a zsebedbe nyúlnod. Katt a galériára!

10 dúsító szempillaspirál 3000 Ft alatt

10 dúsító szempillaspirál 3000 Ft alatt

Fotó megosztása:

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok