Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Így készítsd el 2020 legszexibb Halloween-sminkjét!

Így készítsd el 2020 legszexibb Halloween-sminkjét!

Az ultramenő Demóna-lookhoz nem kell más, csak egy hajpánt meg pár sminkcucc. Simán menni fog!
Így készítsd el 2020 legszexibb Halloween-sminkjét!

Még keresed, mivel villanthatnál igazán nagyot? A Cosmo.hu beauty bloggere, Esztergályos Viki Demóna-sminkjével! Egyáltalán nem bonyolult, viszont ultracool!

1. Első lépésként alapozd le magad egészen világosra. Ne feledkezz el a nyakadról sem, sőt ha kivágott ruhában leszel, a dekoltázsodig leviheted az alapozót. (Hogy hogyan használd igazán hatásosan az alapozót, arról ebben a cikkben olvahatsz bővebben.)

2. Ezután készíts egy alapot a szemhéjadra szürkésbarna színnel. Ezt vidd le egészen az orrod széleire, és kontúrozd vele. Majd a szemeden dolgozz el egy matt szürkés árnyalatot.

3. Az alsó vízvonalat húzd ki zölddel, majd ugyanazzal a szürkés tónussal füstösítsd a szemed alatti területet, mint felül.

4. Vérvörös tussal húzz egy vastagabb, cicás tusvonalat felülre. (Ha nincs ilyened, szemhéjpúdert is használhatsz, vízbe mártott ecsettel vidd fel.) Majd jöhet a szempillaspirál, és egy igéző műszempilla. (Itt találsz szuper tippeket a felragasztásához.)

5. Az arckontúrral válhatsz igazán Demónává, erről mindenki azonnal tudni fogja, kit akarsz megszemélyesíteni. Egy hideg tónusú barna kontúrszín és egy lapos kontúrecset segítségével fesd meg az arcélt, és dolgozd el lefelé. Ha ez megvan, világos, bőrszínű púderrel menj át a felső, világos rész legszélén, így optikailag még inkább kiemelkedik majd ez a terület.

6. Az ajkaid kontúrozd vörös ajakceruzával, satírozd is be a teljes felületet (így sokkal tartósabb lesz a rúzsozás), majd egy színben passzoló vörös rúzzsal fesd ki a szád.

7. Jöhetnek a kiegészítők, és kész is a szuperdögös Demóna-look!

Ugye, hogy nem is bonyolult? Ha a barátnődnek is sminkötletet keresel a halloween-bulira, csekkoljátok ezt a vagány pókos arcfestést is!

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok