Bezárás
CosmoBeauty / Smink / 10 alapozó 5000 Ft alatt, amitől a problémás bőr is gyönyörűnek látszik

10 alapozó 5000 Ft alatt, amitől a problémás bőr is gyönyörűnek látszik

Nem kell vastag alapozóréteg ahhoz, hogy egységesnek tűnjön a pofid!
10 alapozó 5000 Ft alatt, amitől a problémás bőr is gyönyörűnek látszik

Ha problémás a bőröd, valószínűleg régóta keresgéled a számodra tökéletes alapozót. Fogadjunk, hogy eddig a matt, erősen fedő, tartós verziók között nézelődtél elsősorban… Pedig az a jó hírünk, hogy nincs szükség tökéletes fedésre és hibátlanra vakolt arcbőrre, sokkal trendibb és természetesebb lehetsz, ha az alapozódat úgy választod meg, hogy egységesítsen, elfedje a színbeli eltéréseket, és közben ápolja, üdébbé is tegye a bőrödet!

Ráadásul az egységesítést nem kell, sőt nem is szabad kizárólag az alapozódra bízni: egy csomó termék és trükk van, amitől kevesebb alapozóval és természetesebb hatással is elérheted, hogy ne látszódjanak azok a bőrhibák, amelyek annyira zavarnak téged!

  • Legyen egy jó korrektorod! És használd nagyon vékony rétegben, az arcod közepén. Próbáld ki, hogy az alapozó alá vagy fölé felvive működik neked jobban, ebben a cikkben sztársminkesek legjobb trükkjeit találod.
  • Finoman építkezz! Inkább vigyél fel 2 vékony réteget, mint egy vastagot – ilyenkor a másodikat már csak oda tedd, ahol az extra fedés szükséges, a többi helyen maradhat leheletvékony az alapozás!
  • Figyelj a színekre! Nem mindegy, hogy pirosságot, sötét karikákat, kiemelkedő, vörös puklikat vagy barnás elszíneződéseket akarsz eltüntetni. Ha a megfelelő árnyalatú korrektorból egy nagyon vékony réteget felteszel az alapozód alá, máris szebb lesz az összhatás, miközben természetes is marad. Ebben a cikkben nagyon hasznos tippeket kaphatsz!
  • Használj primert! Sokkal jobban jársz, ha a bőröd igényeinek megfelelő, egységes felszínt adó primerrel kezded a sminkelést, mint ha 2-3 réteg alapozóval igyekeznél hibátlan hatást elérni!

Ha ezeket a tippeket megfogadod, máris könnyebben találsz olyan alapozót, amitől a pofid gyönyörű lesz! Válogass a legújabb menőségek közül a galériában!

10 alapozó 5000 Ft alatt, amitől a problémás bőr is gyönyörűnek látszik

10 alapozó 5000 Ft alatt, amitől a problémás bőr is gyönyörűnek látszik

Fotó megosztása:

 

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok