Bezárás
CosmoBeauty / Smink / Ismerd meg a 4 legizgalmasabb női csillagjegyet

Ismerd meg a 4 legizgalmasabb női csillagjegyet

Mellettük képtelenség unatkozni!
Ismerd meg a 4 legizgalmasabb női csillagjegyet

Kos

Ilyen a mindennapokban: A Kos az egyik legaktívabb csillagjegy, akivel brutálisan nehéz lépést tartani. Nem bír egy helyben ülni, az unalom pedig egyenesen felbosszantja. Épp ezért folyamatosan megy, sportol, kirándul, bulizik, dolgozik, de bármit is csinál épp, azt ezer százalékon teszi. Bátor és kíváncsi, így szívesen próbál ki új, akár extrém dolgokat is. Nem annyira szeret tervezni, nem is vacillál sokat egy-egy döntésen, spontán cselekszik, így mellette tényleg csupa izgalom minden perc.

Ilyen a szerelemben: A Kos csajok szerelem fronton is kiszámíthatatlanok! Szenvedélyesek, imádnak flörtölni, de elsőre inkább visszahúzódónak tűnnek. Ez azért van, mert irtó jó színészek, nem adják ki azonnal magukat, és igen kifinomult eszközökkel cserkészik be ‘áldozatukat’. A szex különösen fontos számukra, olyannyira, hogy ha nem tökéletes vagy ellaposodik, azonnal kilépnek a kapcsolatból. Ha viszont megvan a kémia, bárhol, bármikor szívesen hancúroznak, ahol éppen kedvük tartja.

Ikrek

Ilyen a mindennapokban: Az Ikrek nők attól olyan izgalmasak, hogy szinte lehetetlenség kiismerni őket, kitalálni, épp mire gondolnak vagy mire vágynak. Nagyon összetett a személyiségük, emellett intelligensek, kíváncsiak, és extra kifinomult a humorérzékük. Verbálisan erősek, akik tettek helyett inkább az intelligenciájukkal szórakoztatnak: zseniálisan mesélnek történeteket, mondanak viccet, lelkiznek vagy vitáznak világmegváltó dolgokról. Lényegében nincs olyan téma, amihez ne tudnának hozzászólni, de legalább ilyen jól vigasztalnak vagy biztatnak egy-egy kényes szituban.

Ilyen a szerelemben: Kifejezetten nőies, érzéki, finom, visszafogott és titokzatos, ugyanakkor kezdeményező, lelkes és pozitív. Nem bírja a megszokásokat, az egyhangúságot, a folyamatos fejlődés és változás híve, ezért ő maga sokat tesz, és ugyanerre ösztönzi a szerelmét is.

Fotó: Getty Images

Nyilas

Ilyen a mindennapokban: Igazi kalandorok, akik imádnak utazni, világot látni, ismerkedni, enni, inni, új dolgokat kipróbálni, hedonisták a javából. Könnyen elunják magukat, épp ezért mindig szükségük van új impulzusokra. Nem szeretnek egyedül lenni, nagy társaságban érzik jól magukat, annak is a közepén. Imádnak mesélni, fecsegni, pletykálni, de cserébe megértőek és szívesen meghallgatnak. Örök optimisták, akik mellett még a legdepisebb ember is jobb színben látja a világot.

Ilyen a szerelemben: A Nyilas nők nagyon adnak magukra, fontosak számukra a külsőségek, így már a megjelenésük is vonzó. Plusz nem bírják, ha irányítják őket, szabadok, és mindig csak is azt teszik, amihez kedvük van, ez az őrült magabiztosság és függetlenség teszi őket annyira vonzóvá már az első pillanattól kezdve. Ráadásul az ágyban is kalandvágyóak, folyamatosan az újdonságra hajtanak.

Vízöntő

Ilyen a mindennapokban: A Vízöntők kreatívak, egyediek, különlegesek, a megjelenésük és a személyiségük sem hétköznapi. Imádnak kitűnni a tömegből, ezért már az izgalmas önmagában, ahogy kinéznek, nem beszélve arról, ahogyan viselkednek. Újszerű a gondolkodásuk, sohasem elégednek meg az átlagossal, az egyszerű megoldásokkal. Kifejezetten intelligensek, de kedvesek, barátságosak és segítőkészek is, egyszóval lebilincselő a természetük.

Ilyen a szerelemben: Híresen szépek, akárhová csak beteszik a lábukat, minden pasi azonnal rájuk figyel, olyan erős a kisugárzásuk. Bájosak, vonzóak, és a nyíltságuk ellenére van valami titokzatosság is bennük. Nehéz őket megszerezni, nehezen köteleződnek el valaki mellett, válogatósak és magasra teszik a mércét, pedig jelentkező van bőven. Talán pont az elérhetetlenség miatt olyan izgalmasak!

Kiemelt kép: Getty Images

Mai téma:

Rubint Réka elárulta szépségtitkát!

Belehallgatok